We gebruiken cookies om onze diensten te leveren. Door onze website te blijven gebruiken accepteert u ons cookie-beleid. Voor meer informatie klik hier OK

Hotel Stord

Overnachting Stord

Reservatie goedkoop hotel in Stord met Jetcost. Vind met één klik alle goede hotelplannen terug Stord, zoek tot het laatste ogenblik een discounthotel voor uw verblijf in Stord.

Hotel in Stord

U zoekt een hotel Stord ?

Jetcost vergelijkt de hotels Stord tussen de offertes van meer dan 30 touroperators en hoteliers. De hotelzoekmotor Stord voorgesteld door Jetcost, laat u o.a. toe:

- De hotelprijzen te vergelijken Stord in reële tijd en tevens de beschikbaarheid van kamers na te zien
- Controleer de ligging van uw hotel op een kaart van Stord
- Toegang tot foto's van de goedkope hotels Stord alsook een hotelbeschrijving, zijn categorie of de aangeboden prestaties (internet, zwembad, air conditioning,...)

Dat u op zoek was naar een goedkoop hotel Stord of een luxehotel, Jetcost is voor u de zekerheid om de beste prijs te vinden.
Kjøtteinsvegen 67
1,81 km van stadscentrum
User rating:
8.51/10
(305 beoordelingen)
12,81 €
Osen 5
1,77 km van stadscentrum
User rating:
-/10
(0 beoordelingen)
11,26 €
Kjotteinsvegen 60
2,36 km van stadscentrum
User rating:
7.95/10
(6 beoordelingen)
8,50 €
Het weer in Stord
 • Woensdag 18 jan
  Min 7 °C
  Max 8 °C
 • Donderdag 19 jan
  Min 7 °C
  Max 9 °C
 • Vrijdag 20 jan
  Min 6 °C
  Max 9 °C
 • Zaterdag 21 jan
  Min -3 °C
  Max 7 °C
 • Zondag 22 jan
  Min 5 °C
  Max 7 °C

Voor uw zakenreis Stord of toerisme, biedt de Jetcost zoekmotor u een hotelvergelijker. De hotelvergelijker Stord van Jetcost doorloopt in reële tijd de sites van hoteliers en touroperatrs en vindt voor u de goedkoopste hotels zowel in Europa als in de rest van de wereld. Vind uw goedkoop hotel met één klik: herberg, lage-prijs-hotel of luxehotel. De meest gezochte hotels op Jetcost.nl, zijn: hotel Venetië, ...