We gebruiken cookies om onze diensten te leveren. Door onze website te blijven gebruiken accepteert u ons cookie-beleid. Voor meer informatie klik hier OK

Hotel Idrija

Overnachting Idrija

Reservatie goedkoop hotel in Idrija met Jetcost. Vind met één klik alle goede hotelplannen terug Idrija, zoek tot het laatste ogenblik een discounthotel voor uw verblijf in Idrija.

Hotel in Idrija

U zoekt een hotel Idrija ?

Jetcost vergelijkt de hotels Idrija tussen de offertes van meer dan 30 touroperators en hoteliers. De hotelzoekmotor Idrija voorgesteld door Jetcost, laat u o.a. toe:

- De hotelprijzen te vergelijken Idrija in reële tijd en tevens de beschikbaarheid van kamers na te zien
- Controleer de ligging van uw hotel op een kaart van Idrija
- Toegang tot foto's van de goedkope hotels Idrija alsook een hotelbeschrijving, zijn categorie of de aangeboden prestaties (internet, zwembad, air conditioning,...)

Dat u op zoek was naar een goedkoop hotel Idrija of een luxehotel, Jetcost is voor u de zekerheid om de beste prijs te vinden.
Vojkova 9A
0,45 km van stadscentrum
User rating:
9.94/10
(26 beoordelingen)
138,00 €
Mokraska vas 15
2,37 km van stadscentrum
User rating:
-/10
(0 beoordelingen)
53,00 €
Ulica IX. korpusa 17
0,32 km van stadscentrum
User rating:
-/10
(0 beoordelingen)
23,00 €
Het weer in Idrija
 • Dinsdag 24 jan
  Min -7 °C
  Max -1 °C
 • Woensdag 25 jan
  Min -8 °C
  Max -2 °C
 • Donderdag 26 jan
  Min -7 °C
  Max -2 °C
 • Vrijdag 27 jan
  Min -9 °C
  Max -3 °C
 • Zaterdag 28 jan
  Min -6 °C
  Max 3 °C

Voor uw zakenreis Idrija of toerisme, biedt de Jetcost zoekmotor u een hotelvergelijker. De hotelvergelijker Idrija van Jetcost doorloopt in reële tijd de sites van hoteliers en touroperatrs en vindt voor u de goedkoopste hotels zowel in Europa als in de rest van de wereld. Vind uw goedkoop hotel met één klik: herberg, lage-prijs-hotel of luxehotel. De meest gezochte hotels op Jetcost.nl, zijn: hotel Venetië, ...