Vluchten Aer Arann

Informatie over Aer Arann

Jetcost heeft dezegoedkope Aer Arann-tickets voor u, doordat wij een overzicht hebben van alle huidige aanbiedingen van Aer Arann online. Dus in plaats van dat u op verschillende sites gaat zoeken naar goedkope vluchten met Aer Arann, doet Jetcost dat voor u! Dat maakt het plannen van uw reis wel zo gemakkelijk.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Aer Arann, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Aer Arann is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Aer Arann: 15 vliegtuigen

Details van de vloot van Aer Arann :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 4
ATR 42/72-ATR 72 9
Dornier Do-328 Dornier Do-328 2

Diensten aan boord Aer Arann :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Aer Arann opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Dublin (DUB).

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Cornharbairl Gaillimh Teo d/b/a Aer Arann

Creatie datum 1970

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 15.5


Aer Arann (RE/REA)

Jetcost begrijpt dat u graag met Aer Arann vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Aer Arann. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Aer Arann geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Aer Arann mis te lopen.