Vluchten Afghan Jet International

Informatie over Afghan Jet International

Via Jetcost kunt u alle reiswebsites die aanbiedingen van Afghan Jet International hebben vergelijken, inclusief de website van Afghan Jet International zelf. Als er dus een goede deal voor Afghan Jet International op internet staat, zal Jetcost die voor u vinden! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is een datum te kiezen die u goed uitkomt.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Afghan Jet International, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Afghan Jet International is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Afghan Jet International: 2 vliegtuigen

Details van de vloot van Afghan Jet International :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Canadair CRJ-100 Series Canadair CRJ-200 2

Diensten aan boord Afghan Jet International :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Afghan Jet International Airlines

Start datum van de activiteit : 12-04-2014

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 15.1


Afghan Jet International (HN/AJI)

U vliegt graag met Afghan Jet International, en u bent niet de enige, want Afghan Jet International is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van Afghan Jet International. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van Afghan Jet International zelf kunt vinden!