Vluchten African Express Airways

Informatie over African Express Airways

Jetcost heeft dezegoedkope African Express Airways-tickets voor u, doordat wij een overzicht hebben van alle huidige aanbiedingen van African Express Airways online. Dus in plaats van dat u op verschillende sites gaat zoeken naar goedkope vluchten met African Express Airways, doet Jetcost dat voor u! Dat maakt het plannen van uw reis wel zo gemakkelijk.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van African Express Airways en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot African Express Airways: 4 vliegtuigen

Details van de vloot van African Express Airways :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
McDonnell-Douglas DC-9 McDonnell-Douglas DC-9-30 2
McDonnell-Douglas MD-80 McDonnell Douglas MD-82 2

Diensten aan boord African Express Airways :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 39.6


African Express Airways (XU/AXK)

Jetcost begrijpt dat u graag met African Express Airways vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met African Express Airways. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van African Express Airways geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met African Express Airways mis te lopen.