Vluchten Afriqiyah Airways

Informatie over Afriqiyah Airways

Jetcost is een zoekmachine die vliegtickets voor u vergelijkt. U kunt niet alleen zoeken op bestemming, maar ook op luchtvaartmaatschappij. Jetcost doorzoekt meer dan 250 websites voor u, waardoor u nooit meer te veel betaalt voor uw vlucht. In de zoekresultaten wordt duidelijk aangegeven bij welke aanbieder u het best kunt boeken.

Sluit die zes verschillende tabbladen met reiswebsites dus maar, want Jetcost vindt de beste deals met Afriqiyah Airways gewoon razendsnel voor u. Of u nu economy class, business class of first class met Afriqiyah Airways wilt vliegen, met Jetcost hebt u zo de goedkoopste vluchten te pakken. Een goede vlucht met Afriqiyah Airways gewenst!

Vloot Afriqiyah Airways: 14 vliegtuigen + 1 op bestelling

Details van de vloot van Afriqiyah Airways :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A319 Airbus A319-100 3
Airbus A320 Airbus A320-200 7
Airbus A330 Airbus A330-200 3

Diensten aan boord Afriqiyah Airways :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Afriqiyah Airways opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Tripoli (TIP).

Tripoli - International (TIP / HLLT)

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : African Airlines Corporation

Creatie datum 04-2001

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 4.1


Afriqiyah Airways (8U/AAW)

Veel reizigers kiezen voor Afriqiyah Airways vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Jetcost kunt u snel een overzicht vinden van de verschillende vluchten van Afriqiyah Airways. Zo weet u precies naar welke bestemming u kunt vliegen voor welke prijs. In no-time heeft u de beste aanbiedingen van Afriqiyah Airways op een rijtje.