Vluchten Aigle Azur

Informatie over Aigle Azur

Aigle Azur is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Aigle Azur. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Aigle Azur.

Sluit die zes verschillende tabbladen met reiswebsites dus maar, want Jetcost vindt de beste deals met Aigle Azur gewoon razendsnel voor u. Of u nu economy class, business class of first class met Aigle Azur wilt vliegen, met Jetcost hebt u zo de goedkoopste vluchten te pakken. Een goede vlucht met Aigle Azur gewenst!

Vloot Aigle Azur: 12 vliegtuigen

Details van de vloot van Aigle Azur :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A319 Airbus A319-100 4
Airbus A320 Airbus A320-200 4
Airbus A321 Airbus A321-200 4

Diensten aan boord Aigle Azur :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Aigle Azur opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Parijs - Orly (ORY).

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 9.3

Aigle Azur - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Het loyaliteitsprogramma van Aigle Azur is Azur Plus.


Aigle Azur (ZI/AAF)

Vind de beste aanbiedingen van Aigle Azur via Jetcost. Met deze handige zoekmachine krijgt u snel een overzicht van de verschillende tickets van Aigle Azur. Zo kunt u gemakkelijk de verschillende bestemmingen en prijzen van Aigle Azur met elkaar vergelijken. Wees dus slim en begin elke reis bij Jetcost.