Vluchten Air Antilles Express

Informatie over Air Antilles Express

Jetcost is een zoekmachine die vliegtickets voor u vergelijkt. U kunt niet alleen zoeken op bestemming, maar ook op luchtvaartmaatschappij. Jetcost doorzoekt meer dan 250 websites voor u, waardoor u nooit meer te veel betaalt voor uw vlucht. In de zoekresultaten wordt duidelijk aangegeven bij welke aanbieder u het best kunt boeken.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Air Antilles Express en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Air Antilles Express: 4 vliegtuigen

Details van de vloot van Air Antilles Express :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 4

Diensten aan boord Air Antilles Express :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Creatie datum 12-2002

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 4.4


Air Antilles Express (3S/GUY)

Jetcost begrijpt dat u graag met Air Antilles Express vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Air Antilles Express. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Air Antilles Express geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Air Antilles Express mis te lopen.