Vluchten Air Austral

Informatie over Air Austral

Dankzij het handige overzicht dat Jetcost u biedt van alle deals met Air Austral die momenteel op internet staan, weet u zeker dat u nooit een te hoge prijs betaalt. Al is Air Austral nog zo’n gewilde luchtvaartmaatschappij, Jetcost vindt toch de beste prijzen voor u! En dat is wel zo fijn.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Air Austral, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Air Austral is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Air Austral: 11 vliegtuigen + 3 op bestelling

Details van de vloot van Air Austral :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 3
Boeing 737 Boeing 737-800 2
Boeing 777 Boeing 777-200 3
Boeing 777-300 3

Diensten aan boord Air Austral :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Air Austral opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Saint Denis de la Reunion (RUN).

Saint-Denis - Roland Garros (RUN / FMEE)

Creatie datum 1975

Start datum van de activiteit : 11-1990

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 4.2

Air Austral - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Het loyaliteitsprogramma van Air Austral is Capricorne.


Air Austral (UU/REU)

U vliegt graag met Air Austral, en u bent niet de enige, want Air Austral is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van Air Austral. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van Air Austral zelf kunt vinden!