Vluchten Air Botswana

Informatie over Air Botswana

Jetcost is een zoekmachine die vliegtickets voor u vergelijkt. U kunt niet alleen zoeken op bestemming, maar ook op luchtvaartmaatschappij. Jetcost doorzoekt meer dan 250 websites voor u, waardoor u nooit meer te veel betaalt voor uw vlucht. In de zoekresultaten wordt duidelijk aangegeven bij welke aanbieder u het best kunt boeken.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Air Botswana, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Air Botswana is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Air Botswana: 8 vliegtuigen

Details van de vloot van Air Botswana :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 3
ATR 42/72-ATR 72 1
British-Aerospace BAe 146/Avro British-Aerospace 146-100 2
British-Aerospace Avro RJ85 2

Diensten aan boord Air Botswana :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 17.8


Air Botswana (BP/BOT)

U vliegt graag met Air Botswana, en u bent niet de enige, want Air Botswana is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van Air Botswana. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van Air Botswana zelf kunt vinden!