Vluchten Air Caraïbes

Informatie over Air Caraïbes

Air Caraïbes is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Air Caraïbes. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Air Caraïbes.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Air Caraïbes en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Air Caraïbes: 9 vliegtuigen

Details van de vloot van Air Caraïbes :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A330 Airbus A330-200 1
Airbus A330-300 4
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 3
Embraer ERJ-190 Embraer ERJ-190 1

Diensten aan boord Air Caraïbes :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Air Caraïbes opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Pointe-a-Pitre (PTP).

Creatie datum 07-2000

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 5.5

Air Caraïbes - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Het loyaliteitsprogramma van Air Caraïbes is Préférence.


Air Caraïbes (TX/FWI)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met Air Caraïbes, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met Air Caraïbes vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope Air Caraïbes-tickets te pakken heeft.