Vluchten Air Greenland

Informatie over Air Greenland

Air Greenland is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Air Greenland. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Air Greenland.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Air Greenland en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Air Greenland: 5 vliegtuigen

Details van de vloot van Air Greenland :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A330 Airbus A330-200 1
De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-200 4

Diensten aan boord Air Greenland :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Air Greenland opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Kangerlussuaq (SFJ).

Kangerlussuaq - Sondre Stromfjord (SFJ / BGSF)

Creatie datum 11-1960

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 16.5


Air Greenland (GL/GRL)

Jetcost begrijpt dat u graag met Air Greenland vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Air Greenland. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Air Greenland geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Air Greenland mis te lopen.