Vluchten Air Macau

Informatie over Air Macau

Air Macau is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Air Macau. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Air Macau.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Air Macau en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Air Macau: 15 vliegtuigen

Details van de vloot van Air Macau :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A319 Airbus A319-100 5
Airbus A320 Airbus A320-200 3
Airbus A321 Airbus A321-100 2
Airbus A321-200 5

Diensten aan boord Air Macau :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Air Macau opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Macau (MFM).

Macau - International (MFM / VMMC)

Creatie datum 13-09-1994

Start datum van de activiteit : 09-11-1995

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 11.2


Air Macau (NX/AMU)

Jetcost begrijpt dat u graag met Air Macau vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Air Macau. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Air Macau geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Air Macau mis te lopen.