Vluchten Air Madagascar

Informatie over Air Madagascar

Via Jetcost kunt u alle reiswebsites die aanbiedingen van Air Madagascar hebben vergelijken, inclusief de website van Air Madagascar zelf. Als er dus een goede deal voor Air Madagascar op internet staat, zal Jetcost die voor u vinden! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is een datum te kiezen die u goed uitkomt.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Air Madagascar, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Air Madagascar is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Air Madagascar: 8 vliegtuigen + 1 op bestelling

Details van de vloot van Air Madagascar :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A340 Airbus A340-300 1
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 2
ATR 42/72-ATR 72 2
Boeing 737 Boeing 737-300 2
Boeing 767 Boeing 767-300 1

Diensten aan boord Air Madagascar :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Air Madagascar opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Antananarivo (TNR).

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 15.3


Air Madagascar (MD/MDG)

Veel reizigers kiezen voor Air Madagascar vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Jetcost kunt u snel een overzicht vinden van de verschillende vluchten van Air Madagascar. Zo weet u precies naar welke bestemming u kunt vliegen voor welke prijs. In no-time heeft u de beste aanbiedingen van Air Madagascar op een rijtje.