Vluchten Air Mauritius

Informatie over Air Mauritius

Air Mauritius is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Air Mauritius. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Air Mauritius.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Air Mauritius en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Air Mauritius: 12 vliegtuigen

Details van de vloot van Air Mauritius :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A319 Airbus A319-100 2
Airbus A330 Airbus A330-200 2
Airbus A340 Airbus A340-300 6
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 2

Diensten aan boord Air Mauritius :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Air Mauritius opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Mauritius (MRU).

Creatie datum 14-06-1967

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 9.3

Air Mauritius - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Het loyaliteitsprogramma van Air Mauritius is Kestrelflyer.


Air Mauritius (MK/MAU)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met Air Mauritius, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met Air Mauritius vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope Air Mauritius-tickets te pakken heeft.