Vluchten Air Mediterranee

Informatie over Air Mediterranee

Air Mediterranee is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Air Mediterranee. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Air Mediterranee.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Air Mediterranee, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Air Mediterranee is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Air Mediterranee: 8 vliegtuigen

Details van de vloot van Air Mediterranee :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A321 Airbus A321-100 3
Airbus A321-200 2
Boeing 737 Boeing 737-500 3

Diensten aan boord Air Mediterranee :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 18.1


Air Mediterranee (ML/BIE)

Veel reizigers kiezen voor Air Mediterranee vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Jetcost kunt u snel een overzicht vinden van de verschillende vluchten van Air Mediterranee. Zo weet u precies naar welke bestemming u kunt vliegen voor welke prijs. In no-time heeft u de beste aanbiedingen van Air Mediterranee op een rijtje.