Vluchten Air Tahiti

Informatie over Air Tahiti

Air Tahiti is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Air Tahiti. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Air Tahiti.

Dankzij Jetcost is het dus nog nooit zo gemakkelijk geweest om een goedkope vlucht met Air Tahiti te vinden. En mocht u uw reis nog wat willen uitbreiden: Jetcost zoekt voor u ook de beste deals voor hotels, huurauto’s en package deals! Met behulp van Jetcost weet u dus zeker dat u nooit meer geld uitgeeft aan uw reis dan nodig is.

Vloot Air Tahiti: 10 vliegtuigen

Details van de vloot van Air Tahiti :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 3
ATR 42/72-ATR 72 7

Diensten aan boord Air Tahiti :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 7.2


Air Tahiti (VT/VTA)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met Air Tahiti, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met Air Tahiti vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope Air Tahiti-tickets te pakken heeft.