Vluchten Air Uganda

Informatie over Air Uganda

Air Uganda is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Air Uganda. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Air Uganda.

Dankzij Jetcost is het dus nog nooit zo gemakkelijk geweest om een goedkope vlucht met Air Uganda te vinden. En mocht u uw reis nog wat willen uitbreiden: Jetcost zoekt voor u ook de beste deals voor hotels, huurauto’s en package deals! Met behulp van Jetcost weet u dus zeker dat u nooit meer geld uitgeeft aan uw reis dan nodig is.

Vloot Air Uganda: 4 vliegtuigen

Details van de vloot van Air Uganda :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Canadair CRJ-100 Series Canadair CRJ-200 2
McDonnell-Douglas MD-80 McDonnell-Douglas MD-87 2

Diensten aan boord Air Uganda :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Air Uganda opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Entebbe/Kampala (EBB).

Entebbe - International (EBB / HUEN)

Creatie datum 2007

Start datum van de activiteit : 15-11-2007

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 23.8


Air Uganda (U7/UGA)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met Air Uganda, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met Air Uganda vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope Air Uganda-tickets te pakken heeft.