Vluchten Air Vanuatu

Informatie over Air Vanuatu

Jetcost is een zoekmachine die vliegtickets voor u vergelijkt. U kunt niet alleen zoeken op bestemming, maar ook op luchtvaartmaatschappij. Jetcost doorzoekt meer dan 250 websites voor u, waardoor u nooit meer te veel betaalt voor uw vlucht. In de zoekresultaten wordt duidelijk aangegeven bij welke aanbieder u het best kunt boeken.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Air Vanuatu en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Air Vanuatu: 2 vliegtuigen

Details van de vloot van Air Vanuatu :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 1
Boeing 737 Boeing 737-800 1

Diensten aan boord Air Vanuatu :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Air Vanuatu opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Port Vila (VLI).

Port Vila - Bauerfield International (VLI / NVVV)

Creatie datum 1981

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 5.6


Air Vanuatu (NF/AVN)

Veel reizigers kiezen voor Air Vanuatu vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Jetcost kunt u snel een overzicht vinden van de verschillende vluchten van Air Vanuatu. Zo weet u precies naar welke bestemming u kunt vliegen voor welke prijs. In no-time heeft u de beste aanbiedingen van Air Vanuatu op een rijtje.