Vluchten AirAsia Zest

Informatie over AirAsia Zest

Jetcost is een zoekmachine die vliegtickets voor u vergelijkt. U kunt niet alleen zoeken op bestemming, maar ook op luchtvaartmaatschappij. Jetcost doorzoekt meer dan 250 websites voor u, waardoor u nooit meer te veel betaalt voor uw vlucht. In de zoekresultaten wordt duidelijk aangegeven bij welke aanbieder u het best kunt boeken.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met AirAsia Zest, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met AirAsia Zest is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot AirAsia Zest: 15 vliegtuigen

Details van de vloot van AirAsia Zest :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A319 Airbus A319-100 1
Airbus A320 Airbus A320-200 14

Diensten aan boord AirAsia Zest :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : AirAsia Zest opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Manilla (MNL).

Manila - Ninoy Aquino International (MNL / RPLL)

Start datum van de activiteit : 21-10-2013

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 11


AirAsia Zest (Z2/EZD)

Vind de beste aanbiedingen van AirAsia Zest via Jetcost. Met deze handige zoekmachine krijgt u snel een overzicht van de verschillende tickets van AirAsia Zest. Zo kunt u gemakkelijk de verschillende bestemmingen en prijzen van AirAsia Zest met elkaar vergelijken. Wees dus slim en begin elke reis bij Jetcost.