Vluchten Airtran Airways

Informatie over Airtran Airways

Airtran Airways is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Airtran Airways. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Airtran Airways.

Jetcost is een toonaangevende vergelijkingssite van vluchten, hotels en autoverhuur. Via Jetcost vindt u snel de beste aanbieding voor elke reis. En niet alleen voor vakanties kunt u bij Jetcost terecht, ook voor zakenreizen vindt u snel een overzicht van de beste prijzen voor elke bestemming!

Vloot Airtran Airways: 138 vliegtuigen

Details van de vloot van Airtran Airways :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 717 Boeing 717-200 88
Boeing 737 Boeing 737-700 50

Diensten aan boord Airtran Airways :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Airtran Airways opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Atlanta - Hartsfield-Jackson (ATL).

Atlanta - Hartsfield - Jackson Atlanta International (ATL / KATL)

Creatie datum 1993

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 7.6

Airtran Airways - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Het loyaliteitsprogramma van Airtran Airways is A+ Rewards.


Airtran Airways (FL/TRS)

U vliegt graag met Airtran Airways, en u bent niet de enige, want Airtran Airways is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van Airtran Airways. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van Airtran Airways zelf kunt vinden!