Vluchten Allegiant Air

Informatie over Allegiant Air

Via Jetcost kunt u alle reiswebsites die aanbiedingen van Allegiant Air hebben vergelijken, inclusief de website van Allegiant Air zelf. Als er dus een goede deal voor Allegiant Air op internet staat, zal Jetcost die voor u vinden! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is een datum te kiezen die u goed uitkomt.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Allegiant Air, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Allegiant Air is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Allegiant Air: 64 vliegtuigen + 2 op bestelling

Details van de vloot van Allegiant Air :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 757 Boeing 757-200 2
McDonnell-Douglas MD-80 McDonnell-Douglas MD-82 9
McDonnell-Douglas MD-83 40
McDonnell-Douglas MD-87 3
McDonnell-Douglas MD-88 6

Diensten aan boord Allegiant Air :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Allegiant Air opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Las Vegas - McCarran (LAS).

Las Vegas - McCarran International (LAS / KLAS)

Creatie datum 1998

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 22.4


Allegiant Air (G4/AAY)

Vind de beste aanbiedingen van Allegiant Air via Jetcost. Met deze handige zoekmachine krijgt u snel een overzicht van de verschillende tickets van Allegiant Air. Zo kunt u gemakkelijk de verschillende bestemmingen en prijzen van Allegiant Air met elkaar vergelijken. Wees dus slim en begin elke reis bij Jetcost.