Vluchten Arik Air

Informatie over Arik Air

Arik Air is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Arik Air. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Arik Air.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Arik Air en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Arik Air: 23 vliegtuigen + 1 op bestelling

Details van de vloot van Arik Air :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A330 Airbus A330-200 2
Airbus A340 Airbus A340-500 2
Boeing 737 Boeing 737-700 8
Boeing 737-800 4
Canadair CRJ-900 Canadair CRJ-900 4
De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-400 2

Diensten aan boord Arik Air :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Creatie datum 2006

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 6.8


Arik Air (W3/ARA)

Vind de beste aanbiedingen van Arik Air via Jetcost. Met deze handige zoekmachine krijgt u snel een overzicht van de verschillende tickets van Arik Air. Zo kunt u gemakkelijk de verschillende bestemmingen en prijzen van Arik Air met elkaar vergelijken. Wees dus slim en begin elke reis bij Jetcost.