Vluchten Aserca Airlines

Informatie over Aserca Airlines

Via Jetcost kunt u alle reiswebsites die aanbiedingen van Aserca Airlines hebben vergelijken, inclusief de website van Aserca Airlines zelf. Als er dus een goede deal voor Aserca Airlines op internet staat, zal Jetcost die voor u vinden! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is een datum te kiezen die u goed uitkomt.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Aserca Airlines en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Aserca Airlines: 22 vliegtuigen + 3 op bestelling

Details van de vloot van Aserca Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
McDonnell-Douglas DC-9 McDonnell-Douglas DC-9-30 17
McDonnell-Douglas MD-80 McDonnell-Douglas MD-82 2
McDonnell-Douglas MD-83 1

Diensten aan boord Aserca Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Aero Servicios Carabobo C.A.

Creatie datum 06-03-1968

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 35


Aserca Airlines (R7/OCA)

Jetcost begrijpt dat u graag met Aserca Airlines vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Aserca Airlines. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Aserca Airlines geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Aserca Airlines mis te lopen.