Vluchten Aurigny

Informatie over Aurigny

Aurigny is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Aurigny. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Aurigny.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Aurigny, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Aurigny is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Aurigny: 3 vliegtuigen

Details van de vloot van Aurigny :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 3

Diensten aan boord Aurigny :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Aurigny opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Guernsey (GCI).

Guernsey (GCI / EGJB)

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Aurigny Air Services Limited

Start datum van de activiteit : 01-03-1968

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 8


Aurigny (GR/AUR)

U vliegt graag met Aurigny, en u bent niet de enige, want Aurigny is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van Aurigny. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van Aurigny zelf kunt vinden!