Vluchten blu-express

Informatie over blu-express

Jetcost is een zoekmachine die vliegtickets voor u vergelijkt. U kunt niet alleen zoeken op bestemming, maar ook op luchtvaartmaatschappij. Jetcost doorzoekt meer dan 250 websites voor u, waardoor u nooit meer te veel betaalt voor uw vlucht. In de zoekresultaten wordt duidelijk aangegeven bij welke aanbieder u het best kunt boeken.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van blu-express en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot blu-express: 3 vliegtuigen

Details van de vloot van blu-express :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-300 2
Boeing 737-400 1

Diensten aan boord blu-express :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : blu-express opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Milaan - Malpensa (MXP).

Creatie datum 2005

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 16.4


blu-express (BV/BPA)

U vliegt graag met blu-express, en u bent niet de enige, want blu-express is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van blu-express. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van blu-express zelf kunt vinden!