Vluchten Blue1

Informatie over Blue1

Jetcost heeft dezegoedkope Blue1-tickets voor u, doordat wij een overzicht hebben van alle huidige aanbiedingen van Blue1 online. Dus in plaats van dat u op verschillende sites gaat zoeken naar goedkope vluchten met Blue1, doet Jetcost dat voor u! Dat maakt het plannen van uw reis wel zo gemakkelijk.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Blue1 en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Blue1: 13 vliegtuigen

Details van de vloot van Blue1 :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 3
Boeing 717 Boeing 717-200 9
Saab 2000 Saab 2000-Saab 2000 1

Diensten aan boord Blue1 :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Blue1 opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Helsinki (HEL).

Helsinki - Vantaa (HEL / EFHK)

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Blue1 Oy

Creatie datum 1987

Start datum van de activiteit : 01-2004

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 9.4

Blue1 - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Blue1 maakt deel uit van de alliantie Star Alliance.


Blue1 (KF/BLF)

Vind de beste aanbiedingen van Blue1 via Jetcost. Met deze handige zoekmachine krijgt u snel een overzicht van de verschillende tickets van Blue1. Zo kunt u gemakkelijk de verschillende bestemmingen en prijzen van Blue1 met elkaar vergelijken. Wees dus slim en begin elke reis bij Jetcost.