Vluchten BMI

Informatie over BMI

Dankzij het handige overzicht dat Jetcost u biedt van alle deals met BMI die momenteel op internet staan, weet u zeker dat u nooit een te hoge prijs betaalt. Al is BMI nog zo’n gewilde luchtvaartmaatschappij, Jetcost vindt toch de beste prijzen voor u! En dat is wel zo fijn.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van BMI en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot BMI: 26 vliegtuigen

Details van de vloot van BMI :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A319 Airbus A319-100 10
Airbus A320 Airbus A320-200 7
Airbus A321 Airbus A321-200 7
Airbus A330 Airbus A330-200 2

Diensten aan boord BMI :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : BMI opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Londen - Heathrow (LHR).

London - Heathrow (LHR / EGLL)

Creatie datum 16-02-1949

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 8.2

BMI - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : BMI maakt deel uit van de alliantie Star Alliance. Het loyaliteitsprogramma van BMI is Diamond Club.


BMI (BD/BMA)

Veel reizigers kiezen voor BMI vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Jetcost kunt u snel een overzicht vinden van de verschillende vluchten van BMI. Zo weet u precies naar welke bestemming u kunt vliegen voor welke prijs. In no-time heeft u de beste aanbiedingen van BMI op een rijtje.