Vluchten Brit Air

Informatie over Brit Air

Jetcost heeft dezegoedkope Brit Air-tickets voor u, doordat wij een overzicht hebben van alle huidige aanbiedingen van Brit Air online. Dus in plaats van dat u op verschillende sites gaat zoeken naar goedkope vluchten met Brit Air, doet Jetcost dat voor u! Dat maakt het plannen van uw reis wel zo gemakkelijk.

Dankzij Jetcost is het dus nog nooit zo gemakkelijk geweest om een goedkope vlucht met Brit Air te vinden. En mocht u uw reis nog wat willen uitbreiden: Jetcost zoekt voor u ook de beste deals voor hotels, huurauto’s en package deals! Met behulp van Jetcost weet u dus zeker dat u nooit meer geld uitgeeft aan uw reis dan nodig is.

Vloot Brit Air: 41 vliegtuigen

Details van de vloot van Brit Air :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Canadair CRJ-100 Series Canadair CRJ-100 12
Canadair CRJ-1000 Canadair CRJ-1000 13
Canadair CRJ-700 Canadair CRJ-700 14

Diensten aan boord Brit Air :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Brit Air opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Morlaix (MXN).

Morlaix - Ploujean (MXN / LFRU)

Creatie datum 1973

Start datum van de activiteit : 1975

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 6.1

Brit Air - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Brit Air maakt deel uit van de alliantie SkyTeam. Het loyaliteitsprogramma van Brit Air is Flying Blue.


Brit Air (DB/BZH)

Vind de beste aanbiedingen van Brit Air via Jetcost. Met deze handige zoekmachine krijgt u snel een overzicht van de verschillende tickets van Brit Air. Zo kunt u gemakkelijk de verschillende bestemmingen en prijzen van Brit Air met elkaar vergelijken. Wees dus slim en begin elke reis bij Jetcost.