Vluchten Camair Co

Informatie over Camair Co

Camair Co is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Camair Co. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Camair Co.

Sluit die zes verschillende tabbladen met reiswebsites dus maar, want Jetcost vindt de beste deals met Camair Co gewoon razendsnel voor u. Of u nu economy class, business class of first class met Camair Co wilt vliegen, met Jetcost hebt u zo de goedkoopste vluchten te pakken. Een goede vlucht met Camair Co gewenst!

Vloot Camair Co: 3 vliegtuigen

Details van de vloot van Camair Co :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-700 2
Boeing 767 Boeing 767-300 1

Diensten aan boord Camair Co :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Camair Co opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Douala (DLA).

Douala (DLA / FKKD)

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Cameroon Airlines Corporation

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 10.1


Camair Co (QC/CRC)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met Camair Co, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met Camair Co vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope Camair Co-tickets te pakken heeft.