Vluchten Cambodia Angkor Air

Informatie over Cambodia Angkor Air

Cambodia Angkor Air is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Cambodia Angkor Air. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Cambodia Angkor Air.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Cambodia Angkor Air, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Cambodia Angkor Air is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Cambodia Angkor Air: 6 vliegtuigen

Details van de vloot van Cambodia Angkor Air :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A321 Airbus A321-200 4
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 2

Diensten aan boord Cambodia Angkor Air :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Cambodia Angkor Air opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Phnom-Penh (PNH).

Phnom Penh - Pochentong International (PNH / VDPP)

Creatie datum 2009

Start datum van de activiteit : 24-07-2009

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 4.6


Cambodia Angkor Air (K6/VAV)

U vliegt graag met Cambodia Angkor Air, en u bent niet de enige, want Cambodia Angkor Air is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van Cambodia Angkor Air. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van Cambodia Angkor Air zelf kunt vinden!