Vluchten Canary Fly

Informatie over Canary Fly

Canary Fly is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Canary Fly. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Canary Fly.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Canary Fly en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Canary Fly: 5 vliegtuigen

Details van de vloot van Canary Fly :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 1
ATR 42/72-ATR 72 4

Diensten aan boord Canary Fly :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Canary Fly, S.A.

Creatie datum 2010

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 21


Canary Fly (PM/CNF)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met Canary Fly, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met Canary Fly vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope Canary Fly-tickets te pakken heeft.