Vluchten Ceiba Intercontinental

Informatie over Ceiba Intercontinental

Jetcost is een zoekmachine die vliegtickets voor u vergelijkt. U kunt niet alleen zoeken op bestemming, maar ook op luchtvaartmaatschappij. Jetcost doorzoekt meer dan 250 websites voor u, waardoor u nooit meer te veel betaalt voor uw vlucht. In de zoekresultaten wordt duidelijk aangegeven bij welke aanbieder u het best kunt boeken.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Ceiba Intercontinental, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Ceiba Intercontinental is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Ceiba Intercontinental: 7 vliegtuigen

Details van de vloot van Ceiba Intercontinental :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 2
ATR 42/72-ATR 72 2
Boeing 737 Boeing 737-800 1
Boeing 767 Boeing 767-300 1
Boeing 777 Boeing 777-200 1

Diensten aan boord Ceiba Intercontinental :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 8.1


Ceiba Intercontinental (C2/CEL)

Jetcost begrijpt dat u graag met Ceiba Intercontinental vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Ceiba Intercontinental. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Ceiba Intercontinental geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Ceiba Intercontinental mis te lopen.