Vluchten Central Mountain Air

Informatie over Central Mountain Air

Central Mountain Air is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Central Mountain Air. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Central Mountain Air.

Sluit die zes verschillende tabbladen met reiswebsites dus maar, want Jetcost vindt de beste deals met Central Mountain Air gewoon razendsnel voor u. Of u nu economy class, business class of first class met Central Mountain Air wilt vliegen, met Jetcost hebt u zo de goedkoopste vluchten te pakken. Een goede vlucht met Central Mountain Air gewenst!

Vloot Central Mountain Air: 3 vliegtuigen

Details van de vloot van Central Mountain Air :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-300 1
Dornier Do-328 Dornier Do-328 2

Diensten aan boord Central Mountain Air :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 23.2


Central Mountain Air (9M/GLR)

Jetcost begrijpt dat u graag met Central Mountain Air vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Central Mountain Air. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Central Mountain Air geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Central Mountain Air mis te lopen.