Vluchten China Airlines

Informatie over China Airlines

Via Jetcost kunt u alle reiswebsites die aanbiedingen van China Airlines hebben vergelijken, inclusief de website van China Airlines zelf. Als er dus een goede deal voor China Airlines op internet staat, zal Jetcost die voor u vinden! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is een datum te kiezen die u goed uitkomt.

Jetcost is een toonaangevende vergelijkingssite van vluchten, hotels en autoverhuur. Via Jetcost vindt u snel de beste aanbieding voor elke reis. En niet alleen voor vakanties kunt u bij Jetcost terecht, ook voor zakenreizen vindt u snel een overzicht van de beste prijzen voor elke bestemming!

Vloot China Airlines: 71 vliegtuigen + 2 op bestelling

Details van de vloot van China Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A330 Airbus A330-300 22
Airbus A340 Airbus A340-300 6
Boeing 737 Boeing 737-800 10
Boeing 747 Boeing 747-400 31

Diensten aan boord China Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : China Airlines opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Taipei (TPE).

Taipei - Taoyuan International Airport (TPE / RCTP)

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : China Airlines Ltd.

Creatie datum 16-12-1959

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 9.1

China Airlines - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : China Airlines maakt deel uit van de alliantie SkyTeam. Het loyaliteitsprogramma van China Airlines is Dynasty Flyer.


China Airlines (CI/CAL)

Veel reizigers kiezen voor China Airlines vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Jetcost kunt u snel een overzicht vinden van de verschillende vluchten van China Airlines. Zo weet u precies naar welke bestemming u kunt vliegen voor welke prijs. In no-time heeft u de beste aanbiedingen van China Airlines op een rijtje.