Vluchten Continental Airlines

Informatie over Continental Airlines

Dankzij het handige overzicht dat Jetcost u biedt van alle deals met Continental Airlines die momenteel op internet staan, weet u zeker dat u nooit een te hoge prijs betaalt. Al is Continental Airlines nog zo’n gewilde luchtvaartmaatschappij, Jetcost vindt toch de beste prijzen voor u! En dat is wel zo fijn.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Continental Airlines en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Continental Airlines:

Diensten aan boord Continental Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Continental Airlines opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Houston - George Bush Intercontinental (IAH).

Houston - George Bush Intercontinental (IAH / KIAH)

Creatie datum 1934

Einddatum van de activiteit : 30-09-2010

Continental Airlines - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Continental Airlines maakt deel uit van de alliantie Star Alliance. Het loyaliteitsprogramma van Continental Airlines is OnePass.


Continental Airlines (CO/COA)

Vind de beste aanbiedingen van Continental Airlines via Jetcost. Met deze handige zoekmachine krijgt u snel een overzicht van de verschillende tickets van Continental Airlines. Zo kunt u gemakkelijk de verschillende bestemmingen en prijzen van Continental Airlines met elkaar vergelijken. Wees dus slim en begin elke reis bij Jetcost.