Vluchten Corendon

Informatie over Corendon

Corendon is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Corendon. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Corendon.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Corendon en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Corendon: 8 vliegtuigen

Details van de vloot van Corendon :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-300 1
Boeing 737-400 2
Boeing 737-800 5

Diensten aan boord Corendon :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Corendon opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Antalya (AYT).

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 13.6


Corendon (XC/CAI)

Veel reizigers kiezen voor Corendon vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Jetcost kunt u snel een overzicht vinden van de verschillende vluchten van Corendon. Zo weet u precies naar welke bestemming u kunt vliegen voor welke prijs. In no-time heeft u de beste aanbiedingen van Corendon op een rijtje.