Vluchten Croatia Airlines

Informatie over Croatia Airlines

Croatia Airlines is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Croatia Airlines. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Croatia Airlines.

Sluit die zes verschillende tabbladen met reiswebsites dus maar, want Jetcost vindt de beste deals met Croatia Airlines gewoon razendsnel voor u. Of u nu economy class, business class of first class met Croatia Airlines wilt vliegen, met Jetcost hebt u zo de goedkoopste vluchten te pakken. Een goede vlucht met Croatia Airlines gewenst!

Vloot Croatia Airlines: 13 vliegtuigen

Details van de vloot van Croatia Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A319 Airbus A319-100 4
Airbus A320 Airbus A320-200 3
De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-400 6

Diensten aan boord Croatia Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Croatia Airlines opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Zagreb (ZAG).

Zagreb (ZAG / LDZA)

Belangrijkste steden : Dubrovnik (DBV / LDDU)
Split (SPU / LDSP)

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Croatia Airlines d.d.

Creatie datum 20-07-1989

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 9.1

Croatia Airlines - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Croatia Airlines maakt deel uit van de alliantie Star Alliance.


Croatia Airlines (OU/CTN)

Vind de beste aanbiedingen van Croatia Airlines via Jetcost. Met deze handige zoekmachine krijgt u snel een overzicht van de verschillende tickets van Croatia Airlines. Zo kunt u gemakkelijk de verschillende bestemmingen en prijzen van Croatia Airlines met elkaar vergelijken. Wees dus slim en begin elke reis bij Jetcost.