Vluchten Cyprus Airways

Informatie over Cyprus Airways

Cyprus Airways is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Cyprus Airways. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Cyprus Airways.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Cyprus Airways en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Cyprus Airways: 9 vliegtuigen

Details van de vloot van Cyprus Airways :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A319 Airbus A319-100 2
Airbus A320 Airbus A320-200 7

Diensten aan boord Cyprus Airways :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Cyprus Airways opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Larnaca (LCA).

Larnaca - International (LCA / LCLK)

Creatie datum 24-09-1947

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 8.3

Cyprus Airways - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Het loyaliteitsprogramma van Cyprus Airways is SunMiles.


Cyprus Airways (CY/CYP)

Jetcost begrijpt dat u graag met Cyprus Airways vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Cyprus Airways. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Cyprus Airways geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Cyprus Airways mis te lopen.