Vluchten Danish Air Transport

Informatie over Danish Air Transport

Via Jetcost kunt u alle reiswebsites die aanbiedingen van Danish Air Transport hebben vergelijken, inclusief de website van Danish Air Transport zelf. Als er dus een goede deal voor Danish Air Transport op internet staat, zal Jetcost die voor u vinden! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is een datum te kiezen die u goed uitkomt.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Danish Air Transport, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Danish Air Transport is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Danish Air Transport: 12 vliegtuigen

Details van de vloot van Danish Air Transport :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 5
ATR 42/72-ATR 72 4
McDonnell-Douglas MD-80 McDonnell-Douglas MD-83 1

Diensten aan boord Danish Air Transport :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 21.1


Danish Air Transport (DX/DTR)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met Danish Air Transport, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met Danish Air Transport vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope Danish Air Transport-tickets te pakken heeft.