Vluchten Dniproavia

Informatie over Dniproavia

Dniproavia is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Dniproavia. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Dniproavia.

Sluit die zes verschillende tabbladen met reiswebsites dus maar, want Jetcost vindt de beste deals met Dniproavia gewoon razendsnel voor u. Of u nu economy class, business class of first class met Dniproavia wilt vliegen, met Jetcost hebt u zo de goedkoopste vluchten te pakken. Een goede vlucht met Dniproavia gewenst!

Vloot Dniproavia: 18 vliegtuigen

Details van de vloot van Dniproavia :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-300 1
Embraer ERJ-145 Embraer ERJ-145 4

Diensten aan boord Dniproavia :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Dniproavia opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Dnepropetrovsk (DNK).

Dnepropetrovsk - Dnipropetrovsk (DNK / UKDD)

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Дніпроавіа

Start datum van de activiteit : 22-06-1996

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 15.6


Dniproavia (Z6/UDN)

U vliegt graag met Dniproavia, en u bent niet de enige, want Dniproavia is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van Dniproavia. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van Dniproavia zelf kunt vinden!