Vluchten Estonian Air

Informatie over Estonian Air

Estonian Air is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Estonian Air. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Estonian Air.

Dankzij Jetcost is het dus nog nooit zo gemakkelijk geweest om een goedkope vlucht met Estonian Air te vinden. En mocht u uw reis nog wat willen uitbreiden: Jetcost zoekt voor u ook de beste deals voor hotels, huurauto’s en package deals! Met behulp van Jetcost weet u dus zeker dat u nooit meer geld uitgeeft aan uw reis dan nodig is.

Vloot Estonian Air: 8 vliegtuigen

Details van de vloot van Estonian Air :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Canadair CRJ-900 Canadair CRJ-900 3
Embraer ERJ-170 Embraer ERJ-170 4
Saab 340 Saab 340-Saab 340 1

Diensten aan boord Estonian Air :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Estonian Air opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Tallinn (TLL).

Tallinn - Lennart Meri Tallinn (Ülemiste) (TLL / EETN)

Creatie datum 01-12-1991

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 8.6


Estonian Air (OV/ELL)

Jetcost begrijpt dat u graag met Estonian Air vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Estonian Air. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Estonian Air geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Estonian Air mis te lopen.