Vluchten Grand China Air

Informatie over Grand China Air

Grand China Air is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Grand China Air. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Grand China Air.

Sluit die zes verschillende tabbladen met reiswebsites dus maar, want Jetcost vindt de beste deals met Grand China Air gewoon razendsnel voor u. Of u nu economy class, business class of first class met Grand China Air wilt vliegen, met Jetcost hebt u zo de goedkoopste vluchten te pakken. Een goede vlucht met Grand China Air gewenst!

Vloot Grand China Air: 3 vliegtuigen

Details van de vloot van Grand China Air :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-800 3

Diensten aan boord Grand China Air :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Creatie datum 30-11-2007

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 14.3


Grand China Air (CN/GDC)

Veel reizigers kiezen voor Grand China Air vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Jetcost kunt u snel een overzicht vinden van de verschillende vluchten van Grand China Air. Zo weet u precies naar welke bestemming u kunt vliegen voor welke prijs. In no-time heeft u de beste aanbiedingen van Grand China Air op een rijtje.