Vluchten Helitt

Informatie over Helitt

Jetcost is een zoekmachine die vliegtickets voor u vergelijkt. U kunt niet alleen zoeken op bestemming, maar ook op luchtvaartmaatschappij. Jetcost doorzoekt meer dan 250 websites voor u, waardoor u nooit meer te veel betaalt voor uw vlucht. In de zoekresultaten wordt duidelijk aangegeven bij welke aanbieder u het best kunt boeken.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Helitt en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Helitt: 3 vliegtuigen + 1 op bestelling

Details van de vloot van Helitt :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 3

Diensten aan boord Helitt :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Helitt opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Málaga (AGP).

Malaga (AGP / LEMG)

Start datum van de activiteit : 2011

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 18.8


Helitt (H9/HTH)

Veel reizigers kiezen voor Helitt vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Jetcost kunt u snel een overzicht vinden van de verschillende vluchten van Helitt. Zo weet u precies naar welke bestemming u kunt vliegen voor welke prijs. In no-time heeft u de beste aanbiedingen van Helitt op een rijtje.