Vluchten helvetic

Informatie over helvetic

helvetic is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van helvetic. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van helvetic.

Sluit die zes verschillende tabbladen met reiswebsites dus maar, want Jetcost vindt de beste deals met helvetic gewoon razendsnel voor u. Of u nu economy class, business class of first class met helvetic wilt vliegen, met Jetcost hebt u zo de goedkoopste vluchten te pakken. Een goede vlucht met helvetic gewenst!

Vloot helvetic: 6 vliegtuigen

Details van de vloot van helvetic :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Fokker F70 / F100 Fokker F100 6

Diensten aan boord helvetic :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : helvetic opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Zurich (ZRH).

Zurich - Kloten (ZRH / LSZH)

Start datum van de activiteit : 11-2003

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 19.6


helvetic (2L/OAW)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met helvetic, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met helvetic vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope helvetic-tickets te pakken heeft.