Vluchten Hunnu Air

Informatie over Hunnu Air

Hunnu Air is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Hunnu Air. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Hunnu Air.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Hunnu Air, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Hunnu Air is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Hunnu Air: 5 vliegtuigen

Details van de vloot van Hunnu Air :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A319 Airbus A319-100 2
Fokker F50 / F60 Fokker F50 3

Diensten aan boord Hunnu Air :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Hunnu Air opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Ulaanbaatar (ULN).

Ulan Bator - Chinggis Khaan International (ULN / ZMUB)

Creatie datum 2011

Start datum van de activiteit : 18-04-2013

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 19.2


Hunnu Air (MR/MML)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met Hunnu Air, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met Hunnu Air vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope Hunnu Air-tickets te pakken heeft.