Vluchten Icelandair

Informatie over Icelandair

Via Jetcost kunt u alle reiswebsites die aanbiedingen van Icelandair hebben vergelijken, inclusief de website van Icelandair zelf. Als er dus een goede deal voor Icelandair op internet staat, zal Jetcost die voor u vinden! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is een datum te kiezen die u goed uitkomt.

Jetcost is een toonaangevende vergelijkingssite van vluchten, hotels en autoverhuur. Via Jetcost vindt u snel de beste aanbieding voor elke reis. En niet alleen voor vakanties kunt u bij Jetcost terecht, ook voor zakenreizen vindt u snel een overzicht van de beste prijzen voor elke bestemming!

Vloot Icelandair: 20 vliegtuigen

Details van de vloot van Icelandair :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 757 Boeing 757-200 18
Boeing 757-300 1

Diensten aan boord Icelandair :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Icelandair opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Reykjavik - Keflavik International (KEF).

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Flugleiðir, H.F.

Creatie datum 03-06-1937

Start datum van de activiteit : 10-1979

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 16.1

Icelandair - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Het loyaliteitsprogramma van Icelandair is Saga Club.


Icelandair (FI/ICE)

Veel reizigers kiezen voor Icelandair vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Jetcost kunt u snel een overzicht vinden van de verschillende vluchten van Icelandair. Zo weet u precies naar welke bestemming u kunt vliegen voor welke prijs. In no-time heeft u de beste aanbiedingen van Icelandair op een rijtje.