Vluchten Indonesia AirAsia X

Informatie over Indonesia AirAsia X

Jetcost heeft dezegoedkope Indonesia AirAsia X-tickets voor u, doordat wij een overzicht hebben van alle huidige aanbiedingen van Indonesia AirAsia X online. Dus in plaats van dat u op verschillende sites gaat zoeken naar goedkope vluchten met Indonesia AirAsia X, doet Jetcost dat voor u! Dat maakt het plannen van uw reis wel zo gemakkelijk.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Indonesia AirAsia X en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Indonesia AirAsia X: 2 vliegtuigen

Details van de vloot van Indonesia AirAsia X :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A330 Airbus A330-300 2

Diensten aan boord Indonesia AirAsia X :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Pt. Indonesia Air Asia Extra

Creatie datum 2014

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 10.3


Indonesia AirAsia X (XT/IDX)

Vind de beste aanbiedingen van Indonesia AirAsia X via Jetcost. Met deze handige zoekmachine krijgt u snel een overzicht van de verschillende tickets van Indonesia AirAsia X. Zo kunt u gemakkelijk de verschillende bestemmingen en prijzen van Indonesia AirAsia X met elkaar vergelijken. Wees dus slim en begin elke reis bij Jetcost.