Vluchten Indonesia AirAsia

Informatie over Indonesia AirAsia

Indonesia AirAsia is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Indonesia AirAsia. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Indonesia AirAsia.

Sluit die zes verschillende tabbladen met reiswebsites dus maar, want Jetcost vindt de beste deals met Indonesia AirAsia gewoon razendsnel voor u. Of u nu economy class, business class of first class met Indonesia AirAsia wilt vliegen, met Jetcost hebt u zo de goedkoopste vluchten te pakken. Een goede vlucht met Indonesia AirAsia gewenst!

Vloot Indonesia AirAsia: 30 vliegtuigen

Details van de vloot van Indonesia AirAsia :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A320 Airbus A320-200 30

Diensten aan boord Indonesia AirAsia :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Indonesia AirAsia opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Jakarta - Soekarno-Hatta (CGK).

Jakarta - Soekarno Hatta International (CGK / WIII)

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : PT Indonesia AirAsia

Creatie datum 1999

Start datum van de activiteit : 01-12-2005

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 3.9


Indonesia AirAsia (QZ/AWQ)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met Indonesia AirAsia, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met Indonesia AirAsia vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope Indonesia AirAsia-tickets te pakken heeft.