Vluchten Interair South Africa

Informatie over Interair South Africa

Interair South Africa is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Interair South Africa. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Interair South Africa.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Interair South Africa, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Interair South Africa is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Interair South Africa: 4 vliegtuigen

Details van de vloot van Interair South Africa :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-200 3
Boeing 767 Boeing 767-200 1

Diensten aan boord Interair South Africa :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Interair South Africa opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Johannesburg - Tambo (JNB).

Johannesburg - OR Tambo International (JNB / FAJS)

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Inter-Aviation Services

Creatie datum 1993

Start datum van de activiteit : 1994

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 33.9


Interair South Africa (D6/ILN)

Vind de beste aanbiedingen van Interair South Africa via Jetcost. Met deze handige zoekmachine krijgt u snel een overzicht van de verschillende tickets van Interair South Africa. Zo kunt u gemakkelijk de verschillende bestemmingen en prijzen van Interair South Africa met elkaar vergelijken. Wees dus slim en begin elke reis bij Jetcost.